Een kraam cadeau waar het kind echt iets aan heeft

Een kraamcadeau waar het kind echt iets aan heeft

Een loopstoel voor baby’s is een ideaal cadeau om meerdere redenen. Oké, de baby kan het niet meteen gebruiken, maar het zal snel ouder en ietsje groter worden. Wanneer het kind de grove motoriek gaat ontwikkelen is een baby loopstoel een ideaal middel voor het kind om alle mogelijkheden te verkennen.

 

Vallen en opstaan

Wanneer het kind de leeftijd bereikt dat het van kruipen over gaat naar staan en de eerste stapjes, wil het kind nog wel eens per ongeluk vallen. Natuurlijk is dat niet erg en zelfs een goede training omdat het steeds opnieuw moet opstaan en zo leert het kind uiteindelijk te lopen. Een loopstoel kan ervoor zorgen dat het kind sneller leert balans te houden en inzicht krijgt in zijn eigen beweeglijkheid.

 

Vanaf welke leeftijd?

Rond de leeftijd van 8 maanden beginnen baby’s meestal te lopen. Sommige kinderen zullen dat wat eerder doen en sommige wat later. Een loopstoel kan al vanaf 6 tot 10 maanden. Zo kan een kind spelenderwijs ontwikkelen in de grove motoriek, leert het coördineren en zal het beter in staat zijn om in balans te blijven.

 

Fysieke ontwikkeling

Een baby loopstoel heeft ook nog een ander voordeel voor baby’s. Baby’s groeien sneller dan ons lief is. In die groeifases is het belangrijk dat het kind voldoende beweegt. Dit kan op latere leeftijd goed van pas komen. Kinderen die niet genoeg fysieke beweging krijgen op jonge leeftijd, zijn over het algemeen slechter mobiel en slechter in bijvoorbeeld het bedrijven van sporten omdat hun lichaam er in de kindertijd niet op aangepast is. Een loopstoel voor een baby is dus een kraam cadeau war een kind oprecht iets aan heeft op latere leeftijd!

https://freubelshoponline.nl/alles-over-baby-loopstoel/
gerelateerde Blog
Inhoudsopgave