Waarom heeft een datingbureau een hogere succesratio?

Een leuke partner vinden kan een hele uitdaging zijn. In een tijd dat het lastiger is om mensen persoonlijk te ontmoeten, ben je aangewezen op verschillende datingapps. En dat is nu net niet de manier waarop je je toekomstige levensgezel wilt zoeken. Hoe dan wel? Bijvoorbeeld via een datingbureau. Deze manier van relatiebemiddeling heeft een grote slagingskans. En dat heeft een aantal redenen.

Persoonlijke aanpak voor het vinden van je juiste partner

Bij een datingsapp kom je uiteenlopende type mensen tegen. Dan hebben we het niet alleen over opleidingsniveau of culturele achtergrond. We hebben het ook over de manier waarop mensen in het leven staan. Je kunt niet altijd zien aan het profiel of iemand vlees eet, terwijl jij overtuigd vegetariër bent. Of misschien heb je wel een kinderwens en wil je geen tijd kwijt zijn aan het praten met matches die dat niet met je delen. Bij een datingbureau sla je dat selectietraject, en de tijd die je daaraan kwijt kunt zijn, over. Want niet alleen jijzelf, maar ook alle personen die eventueel aan jou voorgesteld kunnen worden, krijgen een uitgebreid intakegesprek. Hierbij vul je een persoonlijke vragenlijst van het datingbureau in, waar uiteenlopende zaken aan bod komen. Het enige doel is om iemand te vinden die zo goed mogelijk bij je past. En waarmee dus voorkomen wordt dat je iemand ontmoet die volledig anders in het leven staat dan jijzelf.

Een professionele visie, met menselijke aanpak

Het vinden van een partner kan van toeval aan elkaar hangen. Je komt iemand in de supermarkt tegen, of tijdens je werk, waar het goed mee klikt. Maar jammer genoeg geldt dat voor de meeste mensen niet. En daarom kun je de professionele hulp van een datingbureau gebruiken. Want misschien heb je de neiging altijd door hetzelfde type aangetrokken te worden en is in het verleden meerdere malen gebleken, dat dat geen succes werd. De consultant van een datingbureau kan als onafhankelijke partij de juiste match voor je zoeken, waarbij je meer kans hebt dat je niet terugvalt in oude gewoontes. En dat kan een verrassend resultaat hebben! Natuurlijk blijft de chemie tussen mensen ook een natuurlijk proces. Klikt het toch niet met je date, ondanks alle wederzijds positieve eigenschappen? Geen probleem, het datingbureau regelt gewoon een andere date voor je.

Geen onzekerheden meer tijdens het daten

De vraag of iemand wel op komt dagen bij de eerste date, of nog iets van zich laat horen na een tweede afspraak, is met een datingbureau verleden tijd. De consultant staat altijd in contact met de beide personen, zodat direct duidelijk is waarom een afspraak niet door kon gaan. Of waarom een van beiden misschien liever niet meer afspreekt. Je kunt er dus vanuit gaan dat je echt met een serieuze date te maken hebt, die net zo graag als jij een partner voor de toekomst wil hebben. Met deze zekerheid is de kans van slagen bij het vinden van een relatie via een datingbureau ook een stuk groter. Tel daarbij de persoonlijke benadering en je weet direct waarom je een grote kans hebt om via een datingbureau de liefde van je leven te ontmoeten.

 

gerelateerde Blog
Inhoudsopgave