Luxe sportprijzen voor jouw prestigieuze evenement!

Bij een groot sportevenement horen natuurlijk sportprijzen die de dag nog meer glans geven, letterlijk! Een groot toernooi, de finale van de competitie, of een bedrijventoernooi in de omgeving. Je kunt sportprijzen bestellen voor ieder budget. Wanneer je op zoek bent naar luxere uitvoeringen betaal je daar natuurlijk voor. Maar met de tips uit dit artikel weet je zeker dat je ook de beste kwaliteit krijgt voor de prijs die je betaalt.

(Edel)metalen sportprijzen

Tegenwoordig wordt het grootste deel van de sportprijzen gemaakt van kunststof. Kunststof is een stuk goedkoper en ook de productietechnieken maken het mogelijk om voor minder geld te produceren. Een metalen bokaal of kampioensschaal is een stuk duurder maar geeft wel een veel luxere uitstraling aan de prijs. Niet alleen op het oog maar ook op het gevoel is een metalen sportprijs op een mooie, marmeren voet superieur aan de goedkopere kunststof prijzen.

Wil je er nog een schepje bovenop doen? Ga dan op zoek naar prijzen met edelmetalen zoals goud of zilver. Een gouden medaille bevat normaal gesproken nauwelijks of zelfs helemaal geen goud. En zelfs prestigieuze voetbalbekers zoals de UEFA cup bevatten maar heel weinig edelmetalen. Het is wel mogelijk om prijzen met edelmetalen te vinden. Dan moet je wel aan een hogere prijs denken maar ze zijn dan ook een stuk prestigieuzer dan andere sportprijzen.

Hoe herken je een kwalitatieve sportprijs?

Meer betalen voor een sportprijs is prima zolang je er natuurlijk kwaliteit voor terugkrijgt. Dus hoe weet je of je waar voor je geld krijgt? Wanneer je een interessante sportprijs ziet, vraag dan altijd na of deze edelmetalen bevat en in welke mate. Controleer overigens niet alleen de cup of kampioensschaal zelf maar bijvoorbeeld ook de voet. Is deze van marmer, natuursteen of geschilderd hout of kunststof. Controleer ook of eventuele ornamenten, zoals de oren bij een bokaal, stevig en netjes vast zijn gemaakt.

gerelateerde Blog
Inhoudsopgave