Juicebar huren bij Shakes on Wheels

Juicebar huren bij Shakes on Wheels

 

Organiseer jij binnenkort een evenement of wil je jouw collega’s op een gezonde manier verrassen? De juicebar van Shakes on Wheels zorgt voor een gezonde uitstraling op jouw evenement met gezonde smoothies. Je kan de juicebar voor op locatie huren met gezonde smoothies. 

 

Waarom een juicebar huren?

Een juicebar is heel origineel en zorgt het voor een gezonde eyecatcher op jouw evenement. De geserveerde sappen zij coldpressed en zitten daarom vol vitamines, mineralen en antioxidanten. De juices bevatten 80% groente en 20% fruit. Super gezond dus. Onze ervaren bartenders vertellen ook graag meer over deze sappen. Welke sappen er geserveerd gaan worden kan je zelf bepalen en dan vormen we samen een persoonlijk menu. De juicebars komen in allerlei vormen en maten dus er is altijd wel een juicebar die bij jouw evenement past. Heb je zelf al een bar? Dan kan je natuurlijk ook onze bartenders inhuren. Wij zorgen dan voor het materiaal en de ingrediënten. 

 

Werkwijze

Voorafgaand aan de dag van het evenement bespreken we uitgebreid wat je wensen en verwachtingen zijn. We stellen dan ook samen het menu samen en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Op de dag zelf komen we ongeveer één uur voordat we opengaan voor de gasten. Bij aankomst willen we dan graag van jou weten waar de juicebar komt te staan en waar we het materiaal kunnen uitladen. Als wij opengaan kan iedereen genieten van de juices. Zijn er veel gasten? Dat is voor ons geen probleem. Na afloop ruimt onze bartender alles netjes op en houden we nog eventjes contact om te checken of alles naar wens was.

 

Bij Shakes on Wheels vinden we het belangrijk dat we zo duurzaam mogelijk te werk gaan. Zo proberen we voedselverspilling zo veel mogelijk tegen te gaan, werken we zoveel mogelijk met lokale seizoensproducten en zijn we gestopt met het gebruik van plastic. We zijn overgestapt van plastic bekertjes naar biologische afbreekbare bekertjes en gebruiken we papieren rietjes.  

 

Lijkt een juicebar het ideale idee voor jouw evenement? Neem dan zeker een kijkje op onze website en neem gerust contact met ons op. gerelateerde Blog
Inhoudsopgave