Zoek je een relatiegeschenk voor je personeel? Bekijk onze geschenken!

Hoi! Leuk dat je op onze blog terecht bent gekomen. Als je op deze blog terecht bent gekomen, dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een relatiegeschenk voor je personeel. Daar kunnen wij jou mee helpen! Onze relatiegeschenken zijn zeer geschikt voor je personeel en we kunnen het complete proces voor jou uit handen nemen.

Welke pakketten hebben jullie in het assortiment?

Wij zijn dagelijks bezig om nieuwe producten te ontwikkelen. Ons team van productontwikkeling is continu op zoek naar de nieuwste trends & ontwikkelingen met betrekking tot de pakketten. De pakketten die wij onder andere aanbieden zijn:

Staat jouw favoriete categorie er niet tussen? Wees dan niet getreurd! In onze webshop kan je namelijk nog meer producten bekijken die aan je wensen kunnen voldoen.

Meerdere pakketten verzenden naar de adressen

Je hebt bij ons de mogelijkheid om meerdere pakketten te verzenden naar meerdere adressen. Dit houdt in dat wij jou een leeg adressenbestand kunnen toesturen en dat jij dit bestand kan gebruiken om de adressen in te vullen. Dit scheelt jou en ons een hoop werk! Vervolgens kunnen wij de adressen gebruiken om de labels uit te printen en op de pakketten te plakken. Wil je het liever op 1 locatie bezorgen? Dat is ook geen probleem! We bepalen namelijk samen in overleg hoe de pakketten worden verzenden. Wil je het liever op 1 pallet hebben? Dan kunnen wij dat voor je regelen. Wil je de doosjes niet dichtgeplakt hebben? Dan zorgen wij dat je de doosjes open ontvangt, zodat je er later zelf nog wat in het pakket kan toevoegen.

https://borreldoosje.nl/
gerelateerde Blog
Inhoudsopgave