Mooie lippen met lip blush PMU

 

Mooie lippen met lip blush PMU

Elke vrouw droomt wel van mooie natuurlijke rose lippen, maar jammer genoeg zijn we niet allemaal gezegend met die mooie natuurlijke rose lippen.
Daarom gaan de meeste van ons niet uit huis zonder een mooie kleur lippenstift of lipgloss aan te brengen. Met de nieuwste trend van lipblush kun je tegenwoordig met permanente make-up je lang gewenste droom om mooie natuurlijke rose lippen te bezitten waarmaken. Lip blush noemen vele ook wel lip tatoeage, hoewel ze veel met elkaar gemeen hebben zijn er toch wel verschillen zoals een tatoeage wordt aangebracht op de onderhuidse bindweefsel en deze is dus levenslang. Permanente make-up wordt aangebracht in de bovenste laag van de lederhuid en deze vervaagd na een bepaalde periode door bepaalde invloeden zoals de natuurlijke huid vernieuwing of zonlicht.
Natuurlijk is dat helemaal niet erg voor de vrouwen die van variatie houden en na een geruime tijd van lip kleur willen veranderen. Ze kunnen dan na de vervaging van hun lip blush naar een permanente make-up artiest gaan en deze weer laten aanbrengen in een andere kleur dan ze eerder hadden.

De voor- en nadelen van lip blush PMU

Het is altijd leuk om mooie duckface selfies te maken met de camera van je telefoon zodat je deze kan plaatsen op bijvoorbeeld instagram of snapchat. Het is vaste en zeker dat je ook wel mooie foto’s zal maken nadat je lippen zijn getatoeëerd, maar voordat je het besluit neemt om permanente make-up te laten aanbreng is het verstandig om alle voor- en nadelen op een rijtje te plaatsen. Zo ben je ook beter geïnformeerd en dan weet je precies wat je kunt verwachten. Als we beginnen met de voordelen van lipblush is gebleken dat het je lippen daarna groter laat lijken, dit is fantastisch nieuws voor de Angelina Jolie fans. Verder hoef je geen lipgloss meer te zetten op je lippen, hierdoor bespaar je tijd en dit is goed voor dames met gevoelige lippen die allergisch zijn tegen bepaalde make-up. Met lip blush kun je de vorm van je lippen corrigeren, denk maar aan mensen met Asymmetrische lippen. Je hoeft nooit meer bang te zijn dat je lippenstift is gaan uitlopen na het eten.

Als we nu kijken naar de nadelen is het gebleken dat veel mensen klagen over de prijs van deze behandeling want het is best wel duur. Lipblush is een trend, dus het kan voorkomen dat het na een tijdje niet meer in de mode is en dat is nadelig voor de trendvolgers. Ondanks het gebruik van een verdovingszalf, kan deze behandeling als pijnlijk ervaren worden. Als je niet tevreden bent met je lip blushing behandeling is dat erg want het kan niet meer veranderd worden. Deze vervaagt wel na een periode van ongeveer 1 t/m 5 jaren en dan moet deze bijgewerkt worden. Sommige dames willen hun lippen niet volop laten tatoeëren en voor die is er de mogelijkheid om alleen een lip liner te laten tatoeëren. 

Meer informatie kun je lezen op de website.

 

 

https://droomwimpers.nl/lipblush/
gerelateerde Blog
Inhoudsopgave