Paardenvoer kopen bij Equilin

Waarom paardenvoer kopen bij Equilin

Bent u op zoek naar het allerbeste voor uw paard? Wilt u paardenvoer kopen dat op natuurlijke basis is samengesteld volgens de laatste wetenschap? Dan moet u zeker bij Equilin zijn! Bij ons kunt u voeding, supplementen en accessoires kopen die voor elke paardenliefhebber, paardenhouder of paardenfokker een musthave zijn. Bovendien nemen we u graag mee in onze visie voor gezond paardenvoer en krijgt u hands on advies van drs. Annette van Weezel, oprichter van Equilin.

Wat zegt de moderne wetenschap over de ruwvoerbehoefte

Voeding als basis voor een gezond paard. Dat klinkt als heel logisch, niet waar? Toch zien we dat in de praktijk vaak anders met een te hoge consumptie van energie of een onbalans in voeding. Zo hebben we altijd gedacht dat paarden een ruwvoernorm hadden van 1 kg hooi per 100 kg lichaamsgewicht per dag. Daar bovenop gaven we onze paarden extra krachtvoer om het paard verder te voorzien van andere belangrijke mineralen en voedingsstoffen. Niets is minder waar, want dankzij wetenschappelijke studies heeft drs. Annette van Weezel bewezen dat dit concept achterhaald is. Gebleken is dat dat een paard minstens de dubbele hoeveelheid ruwvoer nodig heeft om zijn lichaam gezond te houden en een tevreden gevoel te hebben. Van nature eet een paard zelfs nog veel meer ruwvoer. Deze visie is zelfs internationaal omarmt met als hoogtepunt een bekroning met het ‘HIP’ award in 2019.

De consequenties voor het paardenvoer

Dubbel zoveel ruwvoer heeft echter ook gevolgen voor het dieet van een paard. Want tweemaal ruwvoer betekent ook dubbel zoveel koolhydraten (suikers) en eiwitten. Dat houdt in dat het krachtvoer hierop aangepast moet worden, anders ontstaat er een disbalans en eet het paard teveel wat niet gezond is. Precies op deze verandering zijn de paardenvoer producten van Equilin aangepast zodat u altijd de juiste hoeveelheid krachtvoer geeft.

Ruwvoer bevat slechts een beperkt aantal mineralen en vitamines. De Equilin BALANCER voedingszakken vullen dit aan. Energiebehoefte is één ding, een gezonde darmflora is een tweede. Gelukkig hebben wij daar ook oplossingen voor in de vorm van Equilin BASIC voeding. Deze zijn erop gericht de darmflora in balans te krijgen met belangrijke mineralen. Een gezonde darmflora is namelijk de basis voor een goede gezondheid van het paard. Ook geven we informatie hoe onze voeding helpt bij de revalidatie van het paard!

Online natuurlijke paardenvoeding kopen

De natuurlijke paardenvoeding van Equilin is te koop via onze eigen webshop. Hier vindt u een compleet aanbod van voeding en supplementen die voordelig en gemakkelijk te bestellen zijn. Nieuw met Equilin? Bestel dan een proefzakje om te ervaren hoe het gaat en of het goed in de smaak valt bij uw paard of pony. Bent u overtuigd van onze producten? Bespaar dan op uw uitgave en kies voor één van onze handige abonnementen. U krijgt automatisch op de gekozen periode nieuwe paardenvoer opgestuurd zodat u nooit zonder zit. Handig toch!

In Nederland hanteren we gratis verzending vanaf €85,- Bestellingen worden veilig opgestuurd voorzien van een track&trace zodat u kunt zien wanneer uw zending arriveert. Wij verzenden onze producten in heel Europa!

Gratis voedingsadvies voor paarden

Heeft u vragen over Equilin voeding of wilt u graag een gepersonaliseerd advies nodig voor uw specifieke paard? Ook dat kan! Via onze website kunt u aan de hand van enkele vragen een uitgebreid advies opvragen omtrent de gezondheid van uw paard én welke producten wij u zouden aanbevelen. Dit is volledig kosteloos en vrijblijvend.

Of volg een Webinar en leer zelf alles over ‘Het Nieuwe Voeren’ en krijg tips en tricks om uw paard in topconditie te brengen. Bij het volgen van een Webinar ontvangt een een leuk welkomstpakket!

https://www.equilin.eu/
gerelateerde Blog
Inhoudsopgave