Polski dentysta Haga: geen angst meer voor de tandarts

Is je kind bang voor de tandarts? Of ben je zelf al een tijd niet meer naar de tandarts geweest? Je bent zeker niet de enige, want veel Nederlanders kijken niet echt uit naar een tandartsbezoek en 12% van de mensen krijgt hierdoor niet de behandeling die nodig is. Ben je Pools sprekend en wil je zelf of met je kinderen een tandarts bezoeken? Gelukkig is het ook mogelijk om naar een Polski dentysta Haga – een Pools sprekende tandarts in Den Haag – te gaan, die je in je moedertaal gerust kan stellen. We vertellen hier meer over de voordelen van een tandarts waarmee je in je eigen taal kan communiceren.

Poolse tandarts Den Haag voor uitleg in je eigen taal

Als je een tandarts Den Haag nodig hebt, dan wil je uiteraard een specialist die zijn vak goed verstaat. Je wil je mond graag schoon en gezond houden en een allround praktijk bezoeken die alle soorten behandelingen kan bieden, inclusief kronen, implantaten en cosmetische behandelingen. Ook is het fijn als een tandarts goed weet om te gaan met volwassenen of kinderen die angst hebben voor de tandarts. Een vriendelijke, begripvolle benadering is dan heel belangrijk. Bij een tandarts weet je vaak niet precies wat er precies gaat gebeuren en een tandarts die jouw taal spreekt kan van te voren uitleggen waar de behandeling uit bestaat.

Hoe bereid je je voor op je tandartsbezoek?

Zie je heel erg tegen het tandartsbezoek op, dan is het goed om dit vooraf met de tandartsassistente te bespreken. Dan weet je zeker dat er rekening wordt gehouden met je probleem. Laat je kind niet merken dat je bang bent, want kinderen nemen de angsten van hun ouders vaak over. Ook voor kinderen kan een tandartsbezoek indrukwekkend zijn, vanwege de grote stoel en alle apparatuur die erbij staat. Vertel je kinderen van tevoren wat er allemaal te zien is in de behandelkamer, zodat zij niet schrikken. Stel een controle of behandeling bij de tandarts ten slotte niet onnodig uit, want dan kunnen de problemen groter worden en gaan de tanden alleen maar meer achteruit.

Een tandarts die Pools spreekt bezoeken

Een van de praktijken in Den Haag die je van harte welkom heet als je van Poolse afkomst bent, is Art of Teeth. Deze Polski dentysta Haga is gevestigd in het Laakkwartier in Den Haag. Zowel volwassenen als kinderen voelen zich zeer op hun gemak in de gezellige tandartsenpraktijk. Deze tandarts rekent de door de overheid vastgestelde prijzen en biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding.

https://www.artofteeth.nl/
gerelateerde Blog
Inhoudsopgave