Best Vitaal
Image default
Schoonheid

Waarom HydraFacial behandeling zo goed werkt

HydraFacial huidbehandeling

Een gezichtsbehandeling die ervoor zorgt dat je huid daadwerkelijk weer als nieuw en jong aanvoelt? Het bestaat! Bij BodySilk kliniek bieden we al jarenlang de originele HydraFacial behandeling aan voor mannen, vrouwen en genderneutraal publiek. Het is heel normaal dat je huid door de jaren heen veranderd. Het wordt ouder, droger en kleurloos, minder strak of meer vatbaar voor huidaandoeningen zoals acne. We noemen dit ouderdom en daar ontsnapt niemand aan 🙂 Maar we kunnen er wel wat aan doen dankzij de HydraFacial behandeling uitgevoerd door de specialisten van BodySilk. Met deze behandeling houd je de huid gezond en zal deze stralen als nooit tevoren.

Diepe reiniging van de huid

Eén van de peilers van de HydraFacial behandeling is diepe reiniging van het huidoppervlak. Op een speciale manier verwijderen we oude huidcellen (exfoliëren) en passen we een intense manier van hydratatie toe. Alle onzuiverheden zoals verstopte poriën, pigmentvlekken en grove huidstructuren zullen verwijderd of aanzienlijk verminder worden naarmate de tijd en je vaker een behandeling toepast. Het schuren van de huid doen wij met een speciale stofzuiger zodat echt alle dode huidcellen opgeruimd worden. het resultaat? Een gezonde huid met een natuurlijke gloed. Ook belangrijk om te weten is dat het veilig is voor alle huidtypen.

Loop weg zonder een rood gezicht

Wist je dat de HydraFacialTM gezichtsbehandeling NIET zorgt voor een rood gezicht? Zelfs dagen na de behandeling zul je geen rode vlekken krijgen, die je doorgaan wel krijgt bij andere gezichtsbehandelingen. Op basis van je huidtype en huidconditie bepalen onze huidspecialisten welke behandeling voor jou het beste is en hoeveel behandelingen je nodig hebt. Doorgaans is één behandeling per 30 dagen voldoende.

Bij welke huidproblemen is HydraFacial zinvol?

  • fijne lijntjes + rimpels
  • lage elasticiteit
  • geen egale teint
  • grove huidtextuur
  • bruine vlekken
  • verstopte huid
  • grote poriën

Bij BodySilk zijn er enorm fan van Hydrafacial en dat geldt ook voor onze klanten en de behaalde resultaten. Het is in onze ogen dé nummer 1 behandeling voor huidverzorging en huidverbetering. Hydrafacial combineert een gepatenteerde technologie met enkel de allerbeste, voedende ingrediënten die geformuleerd zijn om specifieke huidproblemen aan te pakken.De resultaten zijn niet alleen onmiddellijk, maar ook langdurig zichtbaar.

Toe aan aan extra boost voor je huid?

De Hydrafacial behandeling bij BodySilk Enschede garandeert jou in slechts drie stappen en een behandeling van ca. 30 minuten een wereld van verschil. Twijfel je nog of heb je vragen? Stel dan je vraag aan onze huidspecialisten of lees de recensies van andere klanten die je voorgingen.

Heb je wellicht andere huidwensen zoals (overmatige) beharing op ongewenste plekken? Bij BodySilk kun je ook terecht voor pijnloos laserontharing met gebruik van de Rolls-Royce onder de laserapparaten. Wij hebben reeds duizenden klanten geholpen met laser ontharen op o.a. gezicht, rug, borst, armen, benen en intieme zones. Maak direct een afspraak via 053 303 30 13.

https://www.bodysilk.nl/