Waar moet je op letten bij gelnagels?

Het is tegenwoordig niet meer weg te denken. Bijna iedere vrouw heeft wel gelnagels. Maar weet jij als nagelstyliste of consument eigenlijk wel waar je precies op moet letten als je nagels wilt bestellen bij een nagelgroothandel? Weet jij bijvoorbeeld wel hoe vaak je ze moet bijwerken of hoe je ze moet verwijderen? Wij vertellen je hoe al deze dingen in zijn werk gaan, zodat jij weet of gelnagels iets voor jou zijn.

 

Wat zijn gel nagels?

Als vrouw heb je ze vast wel is gehad of gezien bij iemand anders. Gelnagels zijn kunstnagels die bestaan uit een dikke substantie. Deze substantie moet uitgehard worden middels een uv-lamp of led lamp, waardoor een chemische reactie ontstaat. Wil je jouw natuurlijke nagels verstevigen of verlengen? Dan zijn gelnagels de oplossing!

Maar waarom zou je gelnagels bestellen als je ook acrylnagels kan bestellen bij een nagelgroothandel? Nou wij weten wel waarom. Gelnagels zijn namelijk veel flexibeler en dus makkelijker voor in het dagelijks leven.

 

Hoe vaak moet je gelnagels bijwerken?

De meeste gelnagels blijven ongeveer 3 tot 4 weken goed zitten. Hierbij zijn de kwaliteit van de gel, de uitgroei en kwaliteit van je nagels en de behandelmethode belangrijke factoren die dit beïnvloeden.

 

Hoe verwijder je gel van je nagels?

Dit kan op twee manieren. Een normale vijl en een elektrische nagelvijl behoren beide tot de opties. Echter dien je bij het verwijderen wel op te letten dat je de natuurlijke nagelplaat niet beschadigd. Schrik niet na het verwijderen. Het is mogelijk dat je nagels de eerste 24 uur net wat flexibeler en minder sterk aanvoelen dan normaal. Dit komt doordat kunstnagels het vochtgehalte in de nagel verhogen.

Kan jij na deze blog niet wachten om gelnagels te kopen? Bestel ze met de hoogste kwaliteit en voor de voordeligste prijs bij een nagelgroothandel.

 

https://www.nailbar.nl/
gerelateerde Blog
Inhoudsopgave