Goede buitenverlichting is belangrijk

Goede buitenverlichting is belangrijk

Het is een feit dat buitenverlichting een belangrijke rol speelt in jouw woning. Een pad naar de voordeur, een pad naar het tuinhuis of een lamp bij de deur. Maar waarom is dit nu precies zo belangrijk? Het geeft ons ten eerste een gevoel van veiligheid, ten tweede is het een sfeervol en gezellig element in je tuin. Wij gaan vandaag dieper in op verlichting voor de schutting. Heb jij dus schutting die je graag zou willen verlichten, dan lees je best verder. Schutting verlichting is een manier om je tuin goed te verlichten, doordat al de randen van de tuin goed verlicht worden, het creëert bovendien een zeer gezellig en mooi effect. Wij vertellen je alvast wat meer over welke lampen je kan plaatsen. Op de website van Woondesign vind je bovendien een enorm aanbod aan de meest hippe buitenverlichting.

Schutting verlichting heb je in verschillende soorten en maten. Tegenwoordig is schutting verlichting een volmaakt onderdeel van je tuin, je hebt dus ook een ruime keuze. Je kan gaan voor een vlak armatuur. Hierbij schijnt het licht naar boven en naar onder, dit zorgt voor een sfeervol effect. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een lichtpunt, denk maar aan enkel boven of enkel onder. De meeste mensen hebben een houten of een donkere schutting, hier past vaak ook mooi een donkere lamp op. Wanneer het buiten donker is, verdwijnt de lamp als het ware en zie je enkel een mooi verlicht deel op de schutting, dit zorgt voor een sfeervol effect in jouw tuin. 

Prikspots

Je wilt liever geen gaten in je schutting en je schutting niet beschadigen. Begrijpelijk! Dan hebben wij de ideale oplossing voor jou, namelijk prikspots. Prikspots zijn pinnen die je in de grond kan plaatsen of op een ‘voet’ kan zetten. Ze zijn eenvoudig te installeren en aan te sluiten, zo kan je zelf beslissen in welke richting het licht schijnt. Bovendien zijn prikspots makkelijk te verplaatsen en zijn bovendien helemaal niet zwaar. Zo kan je af en toe afwisselen van waar je de spots precies plaats. Het licht van prikspots schijnt meestal van boven naar beneden. Zo creëer je een ander effect als bij een wandlamp. De verlichting begint smal en schijnt breder en breder. 

Veiligheid

Bovendien kan je schutting verlichting aanzetten om het effect te creëren dat iemand thuis is. Zo zijn inbrekers minder snel geneigd om bij jou te komen inbreken. Bovendien hebben de buren vaak een beter zicht over je tuin, zodat als je niet thuis bent het vaak toch opgemerkt wordt als er zich beweging voordoet. Zo kan jij met een gerust hart op vakantie vertrekken. 

 

https://www.woondesignshop.be/
gerelateerde Blog
Inhoudsopgave