Een productief kantoor inrichten met het juiste meubilair

Bij de inrichting van kantoor, om productief te zijn, maakt het juiste meubilair het verschil. Het vinden van de perfecte combinatie van meubels kan een hele klus zijn, dus laten we het voor je op een rijtje zetten. Hier zijn vier meubelstukken die elke ondernemer moet overwegen bij het inrichten van zijn werkruimte.

 

Ergonomische stoelen

Het belangrijkste meubelstuk in elk kantoor is de stoel. Een goede stoel kan je werkdag maken of breken. De hele dag in een ongemakkelijke stoel zitten kan leiden tot rug- en nekpijn, om nog maar te zwijgen van afleiding door ongemak in plaats van je te concentreren op je werk. Een ergonomische stoel biedt voldoende steun aan je wervelkolom en helpt om je houding de hele dag correct te houden. Investeren in een goede ergonomische stoel betaalt zich dubbel en dwars terug in termen van productiviteit en comfort.

 

Staand bureau

Als je kantoor er ruimte voor biedt, is een staand bureau een geweldige manier om je manier van werken aan te passen. Staande bureaus zijn verstelbaar, zodat ze op ieders lengte passen en voldoende ruimte bieden om documenten of laptops uit te spreiden terwijl je werkt. Staande bureaus helpen ook een zittende levensstijl tegen te gaan, met minder pijntjes en kwaaltjes aan het eind van de dag dan alleen zitten kan opleveren.

 

Archiefkast

Organisatie is de sleutel als het gaat om het runnen van een efficiënt bedrijf, vooral als er meerdere werknemers tegelijk werken. Archiefkasten geven iedereen toegang tot belangrijke documenten zonder dat ze verspreid liggen op een gedeelde werkplek of helemaal verloren gaan tussen de computerbestanden. Ze bieden ook een ander oppervlak voor boeken of andere voorwerpen die niet opgeborgen hoeven te worden, maar toch ergens veilig opgeborgen moeten worden in je kantoor.

 

Boekenplank 

Een boekenplank is essentieel voor zowel persoonlijke groei als professionele ontwikkeling! Met een boekenplank hebben ondernemers snel toegang tot onderzoeksmateriaal en inspirerende lectuur die inzicht geeft in hun vakgebied of bedrijfstak in het algemeen. En wie houdt er niet van mooie boekenplanken aan de muur? Boekenplanken verheffen elke kantoorruimte en voegen zowel schoonheid als inhoud toe aan de ruimte waarin ze staan!

 

https://katoprojecten.nl
gerelateerde Blog
Inhoudsopgave