hijama

Door de geschiedenis heen hebben zowel oosterse als westerse culturen hijama gebruikt om een ​​aantal ziekten te behandelen en te genezen, met verschillende mate van effectiviteit in elk geval. Hijama, vaak bekend als aderlating-therapie, is een andere term voor deze procedure. Dit geneesmiddel is effectief gebleken bij de behandeling van reumatische aandoeningen zoals artritis, ischias, rugpijn en migraine hoofdpijn. Het is aangetoond dat het gebruik van dit medicijn in psychosociale contexten significante voordelen heeft voor zowel angst als algemene gezondheid en welzijn. 

Hijama

Het vermogen van het lichaam om waterretentie en cellulitis als gevolg van hijama te verminderen, maakt het mogelijk om gewicht te verliezen. Het opzuigen van vetten, afvalstoffen en gifstoffen die zich in de lichaamsweefsels hebben opgehoopt, helpt om ze uit het lichaam te verwijderen. Als gevolg hiervan zijn de hoeveelheden rode en witte bloedcellen in het lichaam verhoogd. Door een alkalische omgeving te creëren, helpt het dragen van een hijama het bloed te verdunnen, waardoor het gemakkelijker door het lichaam kan circuleren. Hijama houdt zich voornamelijk bezig met het verwijderen van bloed uit het lichaam waarvan wordt aangenomen dat het schadelijk is voor de patiënt. Dit bevrijdt het lichaam van alle symptomen die een achteruitgang van het algehele welzijn kunnen veroorzaken. Hijama is zeer gunstig voor het lichaam, aangezien 70% van alle ziekten hun oorsprong hebben in de bloedbaan. Het verwijdert symptomen die een afname van het welzijn zouden kunnen veroorzaken. Hijama is zeer nuttig voor het lichaam aangezien 70% van alle kwalen in het bloed ontstaan.

Hijama

Het is ook effectief bij behandelingen omdat het de synthese van hormonen stimuleert, de bloedstroom verhoogt en de overdracht van lichaamsvloeistoffen via de darmen en inwendige organen vergemakkelijkt. Gifstoffen worden op deze manier geëlimineerd, wat cruciaal is omdat giftige stoffen het verouderingsproces versnellen en andere ongewenste omstandigheden veroorzaken.

 

gerelateerde Blog
Inhoudsopgave