Deze stappen kun je doorlopen op je haar wasdag voor een optimaal resultaat!

Voor veel vrouwen is de wekelijkse haar wasdag een belangrijk moment om hun haar weer fris en schoon te maken. Maar wist je dat er nog veel meer stappen zijn die je kunt doorlopen om ervoor te zorgen dat je haar er op zijn best uitziet en voelt? In deze blog leggen we uit welke stappen je kunt doorlopen op je haar wasdag om het beste resultaat te krijgen!

 

Stap 1: Begin met een goede shampoo

Kies een shampoo die bij jouw haartype past, of het nu droog, vet of normaal is. Breng een kleine hoeveelheid aan op je handen en masseer het zachtjes in je hoofdhuid. Spoel het daarna grondig uit en herhaal de shampoo indien nodig.

 

Stap 2: Gebruik een conditioner

Conditioner helpt om de haarschubben te sluiten, waardoor je haar zachter aanvoelt en er glanzender uitziet. Breng de conditioner aan op de punten van je haar en werk omhoog naar de wortels, zodat de conditioner goed in je haar kan trekken. Laat de conditioner enkele minuten inwerken voordat je het uitspoelt.

 

Stap 3: Gebruik een haarmasker

Het gebruik van een haarmasker is een geweldige manier om je haar extra te verwennen en de gezondheid van je haar te verbeteren. Breng het haarmasker aan op handdoek droog haar, laat het enkele minuten inwerken en spoel het daarna grondig uit. Kijk eens naar de Goldwell producten van Salontopper.nl.

 

Stap 4: Droog je haar op de juiste manier

Wrijf nooit te hard met een handdoek over je haar, omdat dit kan zorgen voor beschadiging en klitten. Dep je haar voorzichtig droog met een handdoek en laat het daarna aan de lucht drogen of gebruik een föhn op een lage stand.

 

Stap 5: Geniet van je schone en gezonde haar! 

Probeer je haar niet te vaak te wassen, omdat dit kan zorgen voor droogheid en beschadiging van het haar. Daarnaast is het belangrijk om een goede borstel te kiezen die geschikt is voor jouw haartype, om klitten en beschadigingen te voorkomen.

https://salontopper.nl
gerelateerde Blog
Inhoudsopgave