Skincare die past bij jouw huidtype

Je huidtype is ontzettend belangrijk om vast te stellen voordat je skincare koopt. Dit kan je zelf ontdekken, maar schoonheidsspecialisten hebben hier meestal meer kennis van. Door te weten wat je huidtype precies is, kan je deze veel beter behandelen met de juiste producten. Een vette huid vraagt bijvoorbeeld om een andere behandeling dan wanneer je rosacea of eczeem hebt. Bij ABYSK kan je altijd terecht voor de juiste skincare waar je huid blij van wordt. Je krijgt daar namelijk precies te zien welke producten voor jouw huid geschikt zijn.

Producten op basis van abessijnse olie

Dierproefvrij én natuurlijk, dat is ABYSK. Bovendien worden er alleen ingrediënten gebruikt die een toevoeging geven aan je huid. De basis van deze skincare bestaat uit abessijnse olie, een zachte olie die snel in de huid trekt. Deze olie komt erg overeen met de natuurlijke oliën in de huid. Veel andere merken gebruiken water als basis, maar dit onttrekt vocht uit de huid. Het is dus het best om dit soort producten te vermijden. Door te kiezen voor ABYSK verzorg je je huid optimaal en geef je het een boost om het beste uit zichzelf te halen. Abessijnse olie, en dus de producten van ABYSK, zijn geschikt voor alle huidtypen:

  • Droge huid: het hydrateert en beschermt de huid. De olie voorkomt waterdamping, omdat er een micro-biofilm ontstaat over de huid.
  • Vette huid: het natuurlijke reflex om te veel olie aan te maken, stopt. Daarom is het ook geschikt bij acne.
  • Gevoelige huid: het biedt verlichting bij problematische huidaandoeningen, zoals eczeem of rosacea. Het hydrateert, kalmeert, herstelt en vermindert roodheid.

Ontdek welke producten geschikt zijn voor jouw huid

In de webshop van ABYSK koop je heerlijke skincare. Van cleansers tot oliën en startersets. Ook kan je de producten testen door de travel-sized flacons aan te schaffen. Dan weet je meteen of je huid goed reageert en kan je later beslissen de grote flacons te kopen. Wel zo handig, toch? Ontdek direct welke producten het meest geschikt zijn voor jouw huid en bestel vandaag nog!

gerelateerde Blog
Inhoudsopgave