Crypto Masterclass trainingsomgeving

De leeromgeving is belangrijk, daar is Beter-beleggen.nl zich bewust van. Je wilt immers wel een overzichtelijk en professionele leeromgeving leren. De Crypto Masterclass biedt dit zijn cursisten aan. In deze Crypto Masterclass review vertellen wij jou hier meer over.

All-in-one systeem

De leeromgeving van AllesOverCrypto is veranderd sinds 2020. Dit brengt grote voordelen met zich mee. De community was bijvoorbeeld voor 2020 gescheiden van de training. De toegang tot The Zone kreeg je dan via Facebook. De cursus kon je in de trainingsomgeving uitvoeren.

Tegenwoordig werken ze echter met een all-in-one systeem. Hier zijn de cursus en de community op een en dezelfde plek.

Het trainingsplatform heeft zich aangesloten bij Huddle. Dit is een software die Nederlandstalig is. Zo hoef je niet continu te switchen tussen leeromgeving en community en ze hebben op die manier de cursus nog toegankelijker gemaakt.

Community

The zone is een actieve community. Dit is een plek waar je vrij vragen kunt stellen, vragen beantwoorden, deelnemen aan discussies of je ervaringen delen met de andere cursisten. Als er een vraag wordt gesteld laat het antwoord niet snel op zich wachten. Dit is natuurlijk een motivatie boost voor iedereen om succesvol te worden en te blijven in de crypto.

Met deze community ben je (digitaal) omringd door mensen die dezelfde passie hebben. Het delen van tips en het vieren van prestaties is dan ook geen vreemd iets. De medewerkers van AllesoverCrypto zijn tevens actief op deze community, net zoals de ontwikkelaars van deze cursus Patrick en Derek.

De community is dus zowel actief als behulpzaam. Mensen helpen elkaar en leren van elkaar over hun grote passie.

Trustpilot

De Crypto Masterclass is terug te vinden op Trustpilot. Ze halen uit een maximale score van 5 een score van 4,2. Dit bewijst dat de Crypto Masterclass alle kwaliteiten bezit.

https://beter-beleggen.nl/
gerelateerde Blog
Inhoudsopgave