Word yoga docent met deze geaccrediteerde opleiding

Ben je op zoek naar een opleiding tot yoga docent? Dan is de online yoga instructeur opleiding misschien wel wat voor jou. Deze yoga opleiding is volledig geaccrediteerd door de Yoga Alliance, een Amerikaans instituut dat zich bezighoudt met het bevorderen van de kwaliteit van yogaopleidingen en -lessen. De opleiding staat ook bekend als RYT-200, wat staat voor Registered Yoga Teacher en 200 staat voor het aantal trainingsuren. De RYT-200 opleiding is de meest populaire yoga opleiding van dit moment en biedt een goede basis voor mensen die willen beginnen als yoga docent.

Onze opleiding is gebouwd op de Vinyasa flow-stijl van yoga en maakt gebruik van de nieuwste technologieën om je op te leiden tot ervaren yogaleraar. Tijdens de yoga opleiding zal je elke keer beginnen met een yogales video met onze inspirerende instructeurs, die je zullen helpen om je kennis, houdingen en bewegingen te verbeteren. De opleiding duurt ongeveer 200 uur en kan op eigen tempo worden gevolgd.

Het is wel belangrijk om te weten dat de opleiding Engelstalig is, dus het is handig als je de Engelse taal enigszins beheerst. Tijdens de opleiding leer je onder andere verschillende meditatietechnieken en creëer je de gewoonte van dagelijkse meditatie. Je duikt ook diep in de yogafilosofie en historische perspectieven en leert meer over de anatomie van het lichaam en hoe dit in verband staat met yogahoudingen. Ook leer je over pranayama, de ademhaling in yoga, en leer je hoe je yoga-oefenprogramma’s kunt samenstellen.

In de praktijk 

Naast het leren van de theorie zal je tijdens de opleiding ook veel praktijkervaring opdoen. Je zult zelf yoga-oefenprogramma’s geven en krijgt feedback van de instructeurs. Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen en verbeteren als yoga docent. Als je de opleiding hebt afgerond, ontvang je een certificaat van de Yoga Alliance en ben je bevoegd om yoga-oefenprogramma’s te geven.

Verder leren?

Als je na deze opleiding nog verder wilt leren, kun je ook onze online advanced yoga instructeur opleiding volgen, ook wel bekend als RYT-300. Of je kunt kiezen voor onze klassikale Power Yoga opleiding. Deze Power Yoga opleiding duurt 4 dagen en zal je op een veilige manier les laten geven. Wat je ook kiest, met onze opleiding is het mogelijk om jezelf verder te ontwikkelen als yoga docent. We hopen dat we je op deze manier kunnen helpen om je droom waar te maken en een succesvolle yogadocent te worden. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt of als je je wilt aanmelden voor de opleiding. We staan graag voor je klaar om je te helpen op weg naar een nieuwe carrière als yoga docent.

gerelateerde Blog
Inhoudsopgave