Een vine training voor je bedrijf

Een vine training: waarschijnlijk heb je er nog nooit van gehoord. Dat kan kloppen, want vine is nog vrij nieuw in Nederland. Vine is ook eigenlijk een instituut. Een instituut voor geweldloze en verbindende communicatie die bestaat uit meerdere trainers. Deze trainers zijn allemaal zeer bevlogen en ervaren en hebben ieder hun eigen specialismen. Ook is vine aangesloten bij de vakgroep Nederlandstalige Communicatiekring.

Er wordt bij vine dagelijks de kracht ervaren van geweldloze en verbindende communicatie. Dat is merkbaar in je privéleven, maar ook zeker binnen organisaties. Het is de bedoeling van vine om verbindende communicatie in je werk en geweldloze communicatie in je leven en vaardigheid voor een breed publiek toegankelijk te maken. Dit doet vine aan de hand van trainingen voor zowel professionals als particulieren. Ben je hier benieuwd naar? Lees dan verder.

 

Professionals

Wanneer je als professional kiest voor een training van vine dan kies je voor een training van vier dagen. Deze training bestaat dan uit drie modules. De modules zijn als volgt. De eerste module is Basis Verbindende | Geweldloze communicatie + verdiepingsdag. De tweede module is Van leiden naar luisteren | De kracht van empathisch luisteren + verdiepingsdag. De laatste module is Van anderen aanspreken naar mezelf uitspreken. Ook kun je voor andere trainingen kiezen. Kies uit maar liefst 15 trainingen. Van het nieuwe leiderschap tot een werkvormen workshop.

 

Particulieren

Als je als particulier op zoek bent naar de basis van verbindende en geweldloze communicatie dan is het een goed idee om een training van vine af te nemen. Je kunt hier kiezen uit 13 verschillende trainingen. Van de training angst, schuld en vergeving tot de training verbindende en geweldloze communicatie met kinderen.

 

Website

Ben je benieuwd naar alle trainingen en wil je er graag zelf uitgebreider over lezen? Ga dan naar de website van vine. De website is https://vinetraining.nl/. Hier kun je alles heel uitgebreid vinden en kun je bovendien ervaring lezen van anderen. Zo kun je eens rustig kijken of vine iets voor je is. Ook als bedrijf zijnde kun je voor vine kiezen. Er komt dan een trainer van vine bij jou in de organisatie. Dus ben je nieuwsgierig? Ga naar https://vinetraining.nl/.

https://vinetraining.nl/
gerelateerde Blog
Inhoudsopgave